BOTEZ

Baby knitted clothes and accessories. Baby shower party. Christening dress.

Credința familiei

Botezul este momentul cand primim un nou copil în credința familiei. Petrecerea care urmează ceremoniei este un moment pentru sărbătorirea vieții noi, a tradiției și a cercului de familie și prieteni. Petrecerea ta de botez ar trebui să respecte în mod corespunzător evenimentul pe care îl onorează, dar este și un moment pentru a te relaxa alături de cei apropiați și de a te bucura de timpul cu micuțul tău.

Echipa BebEvent va ajuta sa planificati evenimentul, iar experiența noastră demonstrează că putem crea petreceri cu tematică unică și frumoase pentru micuțul tău. Ne place ceea ce facem și împărtășim aceleași convingeri și valori atunci când vine vorba de ziua specială pentru tine și copilul tău.

Dorințele dumneavoastră

Vă garantăm idei extraordinare pentru botezul micuțului, complet adaptate dorințelor dumneavoastră. Ne place provocarea și aceasta contribuie la crearea unor evenimente pur și simplu superbe. Serviciile noastre referitoare la botez sunt următoarele:

Managementul evenimentului: De la coordonarea furnizorilor și întâlniri, planificare și logistică, calendare și itinerarii detaliate, mementouri de plată, până la supravegherea organizată în ziua în sine – ne mândrim să oferim un serviciu practic și personalizat la cel mai înalt nivel.

Ceremony of Christening newborn in Christian Church
church details

Serviciile noastre

Crearea bugetului și urmărirea financiară
Căutare și selectare a locației
Culoare, temă și design
Design floral
Tort & Catering
Animatori botez
Ursitoare Botez
Fotograf/ cameraman
Divertisment , muzica
Cadouri invitați

Pot apărea modificări în funcție de solicitările dumneavoastră. În cazul în care nu sunteți interesat de pachetul complet, puteți alege care dintre serviciile noastre se potrivește bugetului dumneavoastră.
Suntem mai mult decât bucuroși să vă ajutăm!