Bebe Travel

Indoors activities for families with children

Credința familiei

Ai nevoie sa te relaxezi si reconectezi alături de cei dragi? Echipa BebEvent se ocupă pentru a te bucura alături cei mici si mari de cea mai frumoasă vacanță. Indiferent de varsta pe care o are copilul tău, noi iti vom pune la dispoziție hoteluri in toata Europa unde te poți relaxa alături de copii si unde aceștia pot beneficia de nenumărate activități in funcție de varsta. Babysitter, locuri de joacă pentru cei mici, petreceri private, rezervari restaurante, hotel, transfer aeroport, ne ocupăm de tot, astfel incat sa ai o vacanta memorabilia si relaxanta in familie.

Chiar și cei la 2/3 anisori se pot bucura de o vacanță minunată și le pot permite părinților lor un pic de timp liber. Vom selecta hoteluri cu îngrijire excelentă de creșă pentru copii sub 3 ani. De asemenea, puteți profita de opțiunile noastre exclusive Nanny Inclusive, unde o dădacă locală de încredere vine in ajutorul familiei!

Sărbătorile în familie sunt despre crearea unor amintiri comune la care să vă uitați înapoi în anii următori cu drag. Departe de acasă, copiii mari își pot lărgi orizonturile, iar tu le poți prezenta copiilor un sentiment reînnoit al aventurii cu experiențe noi și de neuitat. Fie că le stimulează dragostea pentru tenis sau fotbal, trambuline, safari în natură, tobogane cu apă, tiroliană, parasailing și așa mai departe, care caracterizează hotelurile din această colecție; în colecția noastră Teen Trips vom evidenția câteva stațiuni, hoteluri și itinerarii personalizate îndrăgite atât de părinți, cât și de copii.

Fă-ți vacanța mai relaxanta și pentru copii și părinți, cu o bona inclusă în șederea ta la hotel. Cu colecția noastră Nanny Inclusive, o bona personală va oferi o atenție individuală copiilor tăi și o pauză binevenită pentru tine! Alegând un hotel sau o stațiune Nanny Inclusive, copiii tăi pot fi supravegheați personal câteva ore în fiecare zi, în timp ce orice copil mai mare se bucură de clubul copiilor (și tu te bucuri de sezlongul tău!). Îngrijirea copiilor poate avea loc la clubul pentru copii al hotelului sau în apartamentul dumneavoastră.

Iarna este o perioadă excelentă pentru ski. Vă vom oferi o selecție de stațiuni cu o gamă largă de activități pentru copii, cazare.

Vacanțele de vară sunt pentru ca familiile să petreacă împreună timp de calitate, să creeze amintiri unice și să profite de timpul scurt de călătorie și de schimbările minime ale fusului orar. Europa este o destinație perfectă pentru vară și vom avea o selecție de proprietăți care să se potrivească întregii familii, de la bebeluși la adolescenți.

Dacă ești în căutarea unei vacanțe în familie în timpul sarcinii, de ce să nu alegi din colecția noastră de wellbeing? Vom selecta acele hoteluri în care spa-urile au tratamente excelente concepute pentru lunile prenatale, precum și facilități minunate pentru familie. Viitoarele mămici merită un răsfăț special, cu tratamente dovedite a fi sigure pentru sarcină.

dad and sons hiking. Family travel in nature. Forest house in nature.