ATELIERE DE CREATIE

Little Girls in Pottery Workshop

Un copil sănătos

Lumea noastrã trebuie explorată ca niciodată. Avem grijă să-i susținem pe copii să inoveze, să se joace, să creeze soluții pas cu pas, să descopere cu entuziasm propriul Univers. Ne angajăm să aducem familiile și copiii împreună pentru a se conecta cu natura, arta, știința atat in atelierele de creație, cat si in taberele noastre tematice. Viziunea copiilor noștri despre astăzi este realitatea lor de mâine.

Ateliere de creativitate sunt concepute pentru a oferi o completare sau o alternativa la educația care se face in şcoli, prin care copiii dobândesc cunoștințe despre sat, țăran, obiceiuri; deprind abilități practice, dar mai ales li se stârnește creativitatea şi creeaza cu mâinile lor diverse obiecte.

Echipa BebEvent

Atelierul de creativitate a pornit cu trei secțiuni: etnologie – poveşti – desen, cusături – țesături şi modelaj in lut la care, in timp, s-au adaugat alte cateva activități pentru copii: curs de fotografie, atelier de teatru de păpuși şi construit papusi, ateliere de sunet şi meşteşug, tesut la razboi, atelier de hartie manuala, olărit, origami, robotica si altele.

Te invitam sa ne contactezi la 0750420467 sau sa completezi formularul de mai jos cu ceea ce ti-ai dori, iar noi vom găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dumnevoastra.

Cute teenage girl playing with plasticine in a pottery workshop. Craft and clay art.