ABOUT US

Girls at a birthday party

BebEvent

Echipa BebEvent dorește ca timpul petrecut alături de cei dragi sa fie memorabil pentru tine. Din pasiunea pentru copii de la mic la mare și importanța celui mai de preț cadou, timpul, ne-am gândit să venim în ajutorul tău și să organizăm în cele mai mici detalii cel mai deosebit moment din viața copilului tău. De la organizarea primului eveniment al bebelusului – botezul pana la majorat, zile de nastere si petreceri tematice.

Alături de cel mic

Vacanța alături de cel mic, momentul în care iți doresti și tu ca părinte să te relaxezi alături de copilul tău. Da, ai citit corect, echipa BebEvent aduce la îndeplinire visul oricãrui pãrinte de a se relaxa alături de copil, de la bebelus pana la adolescenți și vacanța alături de aceasta sã devinã realitate. Doar pune degetul pe harta, contacteaza-ne si vei oferi cele mai bune sugestii de hoteluri “child friendly” si activitati ce poti desfasura cu cel mic in destinatia aleasa.

Kid enjoy party in the backyard
Mischievous kids enjoying garden party at night

Atentie deosebita

Educația este o alta secțiune din serviciile oferite de BebEvent, pentru care oferim atentie deosebita. Cursuri de teatru, ateliere de creație până la tabere educaționale și evenimente pentru viitoarele mamici, BebEvent le aduce mai aproape de tine.

Te invitam sa ne contactezi la 0750420467,  sau sa completezi formularul de mai jos cu ceea ce ti-ai dori, iar noi vom găsi cele mai bune soluții pentru nevoile dumnevoastra.